sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kumpi ottaa yhteyttä treffien jälkeen


Ottaako mies vai nainen yhteyttä?


Jos olet käynyt treffeillä ja olette kenties jopa viettäneet yhteisen yön, mielessäsi saattaa herätä kysymys, että kumman pitää ottaa yhteyttä treffien jälkeen. Vastaus on yksinkertainen - miehen. Olen itse melko perinteinen nainen ja jos mies ei ota yhteyttä treffien jälkeen, oletan, ettei häntä kiinnosta. Jos nainen ei siis ota yhteyttä ja haluat tavata hänet uudelleen, älä jää odottamaan hänen yhteydenottoa vaan toimi itse.


Milloin seuraaville treffeille?


Seuraava kysymys on, että kuinka monta päivää treffien jälkeen kannattaa ottaa yhteyttä ja kuinka voi pian voi mennä toisille treffeille.


  • Suurin osa miehistä, joiden kanssa olen käynyt treffeillä, ovat laittaneet viestin jo samana iltana. Esim. "Kiitos kivasta illasta. Oli hauskaa!" tai "Oli tosi mukava ilta kanssasi. Hyvää yötä ja toivottavasti tavataan pian uudestaan!"
  • Voit lähettää viestin siis jo samana päivänä, mutta älä vielä kysy naista toisille treffeille, ettet vaikuta tyrkyltä tai epätoivoiselta.
  • Riippuu molempien elämäntilanteesta, milloin on sopiva aika mennä toisille treffeille. Jos molemmilla on kiireiset paljon matkustamista vaativat työt, voi seuraaville treffeille löytyä aikaa vasta parin viikon kuluttua. Jos taas molemmat ovat esimerkiksi opiskelijoita tai työttömiä, saatatte haluta tavata toisenne jo muutaman päivän kuluttua. 


Älä ole tyrkky


Vaikka olisit aivan hulluna naiseen ja haluaisit jo tässä vaiheessa viettää kaiken vapaa-aikasi hänen kanssaan, hillitse itsesi. Elä omaa elämääsi ja muista, että myös naisella on omat menonsa ja tekemisensä. Yritä tulkita naisen eleistä ja viesteistä, haluaako hän esimerkiksi pitää päivittäin yhteyttä vai harvemmin.

Naispuolisilta kavereiltani olen kuullut tarinoita, että deittailu on kaatunut siihen, että mies on vastannut liian hitaasti viesteihin, mistä nainen on saanut käsityksen, ettei miestä kiinnosta. Sitten taas kuulee tarinoita, että mies ottaa liian usein yhteyttä, minkä vuoksi naiselta lopahtaa kiinnostus. Raja on hienovarainen. Yritä siis parhaasi mukaan mukautua tilanteeseen, vaikka olisi mahdotonta päätellä, mitä toisen päässä liikkuu.


Älä noudata etikettiä liian orjallisesti


Pariskuntia muodostuu, vaikka kaikki ei menisi oppikirjan mukaan. Jokainen nainen on erilainen, joten ei ole mahdollista antaa yksioikoisia vastauksia, miten kommunikoida naisen kanssa. Älä siis liikaa noudata deittailuohjeita pilkuntarkasti vaan ole spontaani ja nauti tästä ihastuksen tunteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti