maanantai 9. huhtikuuta 2018

Miten tavata ihmisiä Instagramissa?


Instagramissa lähestyminen


Miten iskeä nainen tai mies Instagramissa on ajankohtainen kysymys tällä some-aikakaudella. Eikä turhaan, sillä Instagram on erinomainen paikka tavata ihmisiä ja ystäväpiirissäni onkin useita pariskuntia, jotka ovat tavanneet Instagramissa. Vietämme paljon aikaa tämän median parissa - tilastojen mukaan jopa puoli tuntia päivässä. 

Instagram on myös erinomainen paikka saada uusia ystäviä tai muuten vain laajentaa verkostoaan.


Plussat ja miinukset



Instagramin etuja verrattuna baarissa tai Tinderissä tapaamiseen ovat esimerkiksi...


  • Pidempi aika tehdä vaikutus. Sinun ei tarvitse heti näyttää aikeitasi vaan voit aloittaa seuraamalla ja tykkäämällä kuvista. Baarissa taas jos menee juttelemaan tuntemattomalle, on selvää, että yrittää iskeä tämän. Instagramissa voit piilottaa aikeesi ja aloittaa yhteydenpidon kaverilliselta pohjalta.
  • Jos ihastuksella on julkinen profiili, voit päätellä kuvien ja tekstien perusteella paljon tämän elämästä.
  • Vaikka häntä ei kiinnostaisi enempi kuin ystävyys, hän on kuitenkin imarreltu saamastaan huomiosta. Me kaikki ilahdumme saadessamme some-seuraajia, tykkäyksiä ja kommentteja ;) Loppu hyvin kaikki hyvin!

Miinuksia taas ovat:


  • Etenkin naiset saattavat saada paljon iskuyrityksiä Instagramissa, joten yhteydenottosi saattaa jäädä huomiotta. Älä pety siis, jos nainen ei lämpene. Hän ei ehkä halua seurata takaisin kaikkia miehiä.
  • Jos haluat lähestyä tuntematonta ihmistä Instagramissa, valmistaudu pettymyksiin, sillä hän ei todennäköisesti ole yhtä täydellinen luonnossa. Useimmat yrittävät antaa itsestään kiillotetun kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvat otetaan hoikistavasta kuvakulmasta ja Instaan päätyy se paras selfie viidenkymmenen otoksen joukosta. Minullakin on yksi naispuolinen ystävä, joka on reilusti ylipainoinen ja kärsii aknesta, mutta on Instagram-kuvissaan mallimaisen hoikka ja selfieissä iho on nukkemaiseksi blurrattu. Vastaavasti hänen poikaystävänsä on luonnossa ihan tavallisen näköinen mies, mutta kuvissa karismaattinen komistus.


Näin aloitat yhteydenpidon:



Seuraavaksi listaan vinkkejä, joiden avulla voit lähestyä ihastustasi Instagramissa. Tämä pätee myös, jos etsit ihan vain kavereita Instagramista tai haluat ylipäänsä saada uusia kontakteja. 

Jos lähestyt romanttisessa mielessä, älä ainakaan lähetä heti yksityisviestinä sydänhymiöitä, niinkuin monet miehet tekevät lähestyessään minua. Se antaa vaikutelman, että käyttäjä lähettelee vastaavia viestejä vähän kaikille Instagramissa eikä ole siksi vakavasti otettava.

Aloita yhteydenpito vähitellen tunnustellen, ihan niinkuin tekisit oikeassakin elämässä.


1. Lähetä seuraamispyyntö


Ensimmäinen askel, kun haluat tutustua johonkuhun Instagramissa, on alkaa seurata häntä. Jos hän alkaa seurata sinua takaisin, niin hyvä. Jos ei - niin älä murehdi vielä.


2. Tykkää ja kommentoi kuvia


Seuraavaksi voit tykätä hänen julkaisemistaan kuvista. Tykkää mieluiten hänen hiljaittain julkaisemistaan kuvista. Älä tykkää kovin vanhoista kuvista, ettet vaikuta stalkkerilta. Voit myös kommentoida kuvia tai videoita, mutta pidä kommentit asiallisina. Pelkät hymiötkin riittävät, tärkeintä on vain luoda yhteys ja osoittaa, että sinua kiinnostaa hänen postauksensa. Kenties jos hän ei alussa vielä seurannut sinua, hän saattaa nyt alkaa seurata.


3. Lähetä yksityisviesti


Jos tässä vaiheessa alkaa näkyä lämpenemisen merkkejä - hän on ehkä vastannut kommentteihisi, seurannut sinua tai tykännyt kuvistasi - voit lähettää yksityisviestin. Voit vähän enemmän tunnustella, josko teillä synkkaisi vai ei.


4. Mistä jutella?


Tässä vaiheessa saatat miettiä kovasti, mitä ihmettä voit sanoa tuntemattomalle ihmiselle Instagramissa. Annan vielä muutamia esimerkkejä, jotta voit helpommin avata keskusteluyhteyden. Jos käyttäjä esimerkiksi julkaisee urheilukuvia tai -videoita, voit kommentoida tai kysyä niihin liittyen jotain. Tai esimerkiksi ruokakuvaan voit kommentoida, että näyttää hyvältä. Instagramissa suurin osa kommentoista ei ole millään tavalla sisältörikkaita, niin ei ole niin kovasti merkitystä, mitä sanot.



Oletko yrittänyt lähestyä tuntemattomia Instagramissa tai oletko itse saanut yhteydenottoja tuntemattomilta? Jaa kokemuksesi kommenttiosiossa!


1 kommentti:

  1. No olen yrittänyt mutta ei onnista. On olleetkin varattuja mitä en tajunnut kuvien kautta.

    VastaaPoista