tiistai 5. toukokuuta 2015

Missä ja miten naisia voi tavata?


Laajenna reviiriäsi


Päätin ottaa tämän aiheen heti alkuun käsittelyyn, koska yksi suurimmista ongelmista sinkkumiehillä on, etteivät he tiedä, missä naisia voi tavata ja miten ihmeessä heitä voisi lähestyä. Monet löytävät seurustelukumppanin esimerkiksi työpaikalta, mutta miesvaltaisella alalla tämäkin voi olla vaikeaa.

Kun tavalliselta parikymppiseltä sinkkumieheltä kysytään, mistä tyttöystävän voi löytää, on vastaus: baarista tai netistä. Baari on luultavasti suosituin paikka etsiä naista, mutta mitä jos ei tykkää käydä baarissa? Ja jos kaikki kaverit seurustelevat, niin baariin lähtijöitä ei kaveriporukasta ehkä löydy. Mitä jos silloin harvoin, kun sinne baariin pääsee, ei yksikään nainen lämpene? Ja sitä paitsi, naiset eivät käy baarissa tavatakseen miehiä, koska he eivät halua seurustella sellaisen miehen kanssa, joka käy paljon baareissa.

Entäs netti sitten? Netissä taas haasteena on, että netti on täynnä miesten laittamia ilmoituksia kun taas naisia on suhteessa tosi vähän. Miten siellä voisi erottautua edukseen? Nettideittailu on muutenkin julma maailma, koska ihmiset etsivät tarkoin määritellyillä kriteereillään unelmien kumppania. Nainen saattaa jättää vastaamatta miehen yhteydenottoon vain sen takia, että mies on hänen mielestään muutaman sentin liian lyhyt tai hän kuuntelee vääränlaista musiikkia.




Tiedät luultavasti, että periaatteessa muuallakin voisi tavata naisia, mutta kenties ujous estää lähestymästä naisia. Lähikaupassa on nätti tyttö töissä, mutta miten häntä uskaltaisi pyytää treffeille? Ja apua, mitä jos hän kieltäytyy?!

Ihan ensiksi pitää todeta, että tyttöystävä ei tule sinua hakemaan kotoa vaan sinuun pitää itse mennä ihmisten ilmoille tutustuaksesi tyttöihin. Jos et tee näin, et tule saamaan tyttöystävää.

Hyvä uutinen on se, että netin ja baarin lisäksi naisia voi tavata muissakin paikoissa. Tätä postausta suunnitellessani mietin pääni puhki, että mitä paikkoja suosittelisin naisten tapaamiseen. Tajusin, ettei erityisiä naisten tapaamiseen tarkoitettuja paikkoja oikeastaan ole, vaan naisia voi tavata ihan missä tahansa.

Lähdin tekemään tätä postausta miettimällä tuntemiani seurustelevia pariskuntia. Missä he ovat tavanneet? Ehkä heiltä voi oppia, mistä seurustelukumppanin löytää. Listasin noin 75 tuntemaani pariskuntaa sen mukaan, missä he ovat tavanneet. Koska tiedän miesten rakastavan numeroita ja taulukoita, kokosin tutkimustulokset piirakkakaavioon.




Yllätyitkö tuloksista? Tuloksissa positiivista on, että naisia voi tavata ihan missä vaan, vaikka kadulla kävellessään. Helpoiten tyttöystävän löytää kavereiden kautta. Noin puolet taas ovat löytäneet tyttöystävän töistä, opiskeluista tai netistä. Baarissa tavanneiden pariskuntien määrä on yllättävän pieni ja se muodostaa kaikkien viimeisten kategorioiden kanssa vain noin neljäsosan taulukosta. Viimeisessä kategoriassa ”ulkomaat” on muutama pariskunta, jotka ovat tavanneet lomamatkalla. Opiskelijavaihdossa tavanneet olen sisällyttänyt ”koulu”-kategoriaan.





Tuttavapiirissäni ei ole yhtäkään kirkon kautta tavannutta pariskuntaa, mutta luulisin, että sekin voi olla hyvä paikka löytää seurustelukumppani. Rippileiri ja isoskoulutus ovat ainakin nuoremmille hyviä paikkoja tavata tyttöjä ja varmaan hieman vanhemmillekin järjestetään jonkinlaista toimintaa. En itse kuulu kirkkoon niin en osaa oikein sanoa. Olen kuitenkin saanut sen käsityksen, että ainakin tietyissä uskontokunnissa on tavallista, että seurustelukumppani löydetään samasta seurakunnasta.


Kahden vaiheen iskutaktiikka


Nyt kun me tiedämme, missä naisia voi tavata, niin voimme seuraavaksi siirtyä käytännön vinkkeihin. Esittelen ensiksi kaikenkestävän kaksivaiheisen iskutaktiikan, jota voi käyttää missä vain:


Vaihe 1: Katsekontakti

Katsekontakti on erinomainen tapa saada jalka oven väliin. Katso naista suoraan silmiin. Jos hän vastaa katseeseen ja katsekontakti kestää tavallista pidempään, on selvää, että hänkin ajattelee sinua ja saattaa jopa pitää sinusta. Jos katseenne kohtaavat useasti tai huomaat hänen katselevan sinua salaa, nämä ovat selkeitä merkkejä, että hän on kiinnostunut. Vaikka et saisi katsekontaktia luotua naiseen, niin ei hätää. Lähesty häntä silti.


Vaihe 2: Lähesty naista.

Älä jää odottelemaan vaan lähesty naista. Hymyile ja yritä näyttää itsevarmalta ja ryhdikkäältä. Mitä ikinä sanotkin, yritä pitää tunnelma rentoutuneena ja hauskana. Kun puhut naiselle, voit valita kahdesta eri lähestymistavasta. Voit joko jutella niitä näitä ja katsoa, mihin keskustelu johtaa, tai vaihtoehtoisesti voit kertoa aikeistasi suoraan. Jos haluat suoraan pyytää häntä treffeille, voit esimerkiksi sanoa, että nainen on tosi hurmaava ja haluaisit tutustua häneen. Sitten voit pyytää hänen numeroaan ja kysyä, lähtisikö hän joskus kanssasi kahville. Kumman tavan ikinä valitsetkin, nainen varmasti tajuaa, että olet kiinnostunut hänestä.

Itse suosittelisin, että aloitat juttelemalla naiselle niitä näitä. Suora treffipyyntö tulee yllätyksenä ja koska hän ei tunne sinua, saattaa kieltäytyminen olla refleksinomainen reaktio. Yritä siis mieluummin sanoa jotain muuta. Voit esimerkiksi tehdä jonkin huomautuksen ympäristöstä. Oikeastaan sillä ei ole niin väliä, mitä sanot, kunhan vain menet juttelemaan naisen kanssa. Yritä saada nainen keskustelemaan mahdollisimman pitkään kanssasi. Mitä paremmin hän tuntee sinut, sitä tärkeämmäksi muutut hänelle. Treffipyyntö kannattaa yrittää ajoittaa siihen hetkeen, kun teillä molemmilla on hauskaa ja nainen näyttää nauttivan seurastasi.

Naiselta kannattaa kysyä kysymyksiä, joihin ei voi vastata vain ”kyllä” tai ”ei”.  Kun hän ei voi vastata yhdellä sanalla, hänen täytyy jutella sinulle pidempään, koska muuten hän rikkoisi sosiaalisia normeja. Jos menet vaikka juoksulenkillä juttelemaan naiselle, niin ei kannata kysyä, että juokseeko hän usein sillä reitillä. Kysy mieluummin, että mitkä ovat hänen suosikkireittejään sillä seudulla. Tämä kysymys on hyvä aasinsilta treffeille pyytämiseen, joten voit seuraavaksi kysyä, lähtisikö hän joskus kanssasi lenkille jollekin hänen mainitsemistaan reiteistä. Ja onneksi olkoon, sinulla on treffit sovittuna!


Ujostuttaako?


Jos tuo kahden vaiheen taktiikka kuulostaa mielestäsi liian haastavalta tai teoreettiselta, niin ei hätää, väännän kyllä vielä rautalangasta, miten homma toimii käytännössä. Annan myös helppoja käytännön harjoituksia, jotta saat pehmeän laskun naisille juttelemiseen.

Naisten pyytäminen treffeille kauhistuttaa ketä tahansa. Suomessa ei muutenkaan kuulu tapoihin jutella tuntemattomien kanssa ennen kuin vasta tukevassa humalassa tai äärimmäisessä hädässä. Alkoholin rohkaisevan vaikutuksen takia miehet etsivät naisia baarista, mutta jos et pysty selvin päin juttelemaan naiselle, sinun pitää kehittää itseluottamustasi. Ainoa este on pääsi sisällä.

Jos naisille jutteleminen jännittää, niin kannattaa taas laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Maailmassa on kahdeksan miljardia ihmistä ja sinä olet vain yksi heistä. Et ole maailman napa vaan pelkkä kärpäsenkakka universumissa. Ketään ei siis kiinnosta, vaikka mokailisit puhuessasi jollekin tytölle, koska ihmiset ovat liian kiireisiä murehtiessaan omia asioitaan. Ja mietipä tätä: Haluatko kuolinvuoteellasi katua, ettet elänyt elämääsi rohkeammin? Niinpä.


Mitä jos tulee pakit?


Pakkien saaminen on ehkä se pelottavin asia naisten iskemisessä. Voin kuitenkin omasta kokemuksesta kertoa, että nainen on vain imarreltu saamastaan huomiosta. Hän ei siis ajattele mitään pahaa sinusta. Se vain kohottaa hänen itsetuntoaan, jos joku tuntematon tulee kehumaan kauniiksi ja pyytää treffeille.
Vaikka hän antaisi sinulle pakit, niin hän luultavasti hymyilee loppuviikon sinun ansiostasi. Vaikka et saisi treffejä sovittua, niin ainakin olet tehnyt tytön iloiseksi.

Pakkien saamisen jälkeen sinun kannattaa miettiä, mikä meni pieleen ja mitä voisit ensi kerralla tehdä paremmin. Jos nainen esimerkiksi olikin naimisissa niin seuraavalla kerralla muistat katsoa, onko naisella sormus nimettömässä.


10 tarpeellista vinkkiä:


  1. Älä missään nimessä sano naiselle, että pyydät häntä treffeille vain siksi, ettet oikein tunne ketään muuta naista. Nainen ei halua olla mikään jämävaihtoehto, vaan hän haluaa tuntea itsensä erityiseksi.
  2. Unohda iskulauseet. Ne ovat noloja.
  3. Älä juttele naisille umpihumalassa. Naiset eivät tiedä mitään kuvottavampaa kuin alkoholista rohkaistunut räkäkännissä oleva mies, joka tulee iskemään baarissa.
  4. Jos yrität iskeä naisen baarissa, älä odottele sulkemisaikaan asti. Siihen mennessä parhaat naiset ovat jo lähteneet, sinun kuvitellaan olevan vain seksin perässä ja olet todennäköisesti juonut liikaa. Lähesty naisia siis jo alkuillasta.
  5. Älä kysele tyhmiä. Jos ranteessasi on kello, niin älä kysy naiselta kellonaikaa. Tosin tästäkin voisi kyllä tulla hauska kohtaaminen, jos nainen huomauttaa, että mikset katso ranteestasi. Siihen voit vastata, että tunsit pakottavaa tarvetta mennä juttelemaan hänen kanssaan etkä oikein keksinyt mitään muutakaan puheenaihetta, kun et ole aikaisemmin lähestynyt ketään tuntematonta tuolla tavoin. Tämän sanominen vaatii tietysti pokkaa ja karismaa, mutta voi toimia!
  6. Tarkista, ettei naisella ole vasemman käden nimettömässä sormusta.
  7. Älä yritä varattuja. Jos nainen jättää poikaystävänsä sinun takiasi, niin todennäköisesti hän jättää sinutkin jonkun muun takia joskus tulevaisuudessa. Valitse mieluummin nainen, joka kunnioittaa parisuhteita.
  8. Kohtele naisia arvostavasti. Ole kohtelias ja huomaavainen. Avaa ovi naiselle kuin naiselle.
  9. Älä viheltele naisille kadulla tai huutele heille ”Hyvä perse!”-kommentteja.
  10. Jos naisella on kuulokkeet korvissa, hänelle ei kannata mennä juttelemaan.


Rakkauden resepti


Jos olet nähnyt Amélie-elokuvan, niin muistat ehkä kahvilanpitäjän kertoman rakkauden reseptin: otetaan kaksi vakioasiakasta, sekoitetaan yhteen ja annetaan hautua. Tuo kohta painui elokuvasta mieleeni ja olen jälkikäteen pohtinut, että se on tosiaan totta.




Tuo rakkauden resepti toimii hyvin esimerkiksi kaveriporukoissa ja työpaikoilla. Rakkaus voi leimahtaa esimerkiksi työpaikalla siten, että mies ja nainen työskentelevät samassa tiimissä. He viettävät paljon aikaa yhdessä töiden takia, jolloin he tutustuvat toisiinsa ja ihastuvat. Ulkonäön puolesta he eivät olisi välttämättä kiinnostuneet toisistaan, mutta olosuhteiden pakosta he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä ja ihastuneet toisiinsa vähitellen. Rakkauden reseptin mukaisesti heidät on siis sekoitettu yhteen, annettu hautua ja lopputuloksena he ovat rakastuneet.

Tuntemattoman naisen iskeminen on tämän vuoksi haastavaa. Sekoittaminen ja hautuminen ovat aikaavievä prosessi ja mitä vähemmän mies ja nainen tuntevat toisiaan, sitä helpompaa toisen torjuminen on. Jos mies ilmestyy tyhjästä ja sanoo naisen olevan nätti ja pyytää tätä treffeille, on miehen ulkonäkö ja siitä pääteltävät ominaisuudet ainut peruste, jolla nainen tekee päätöksen. Nainenhan ei tunne sinua ja jos hän ei ole ensisilmäyksellä ihastuvaa tyyppiä, on vastaus melko todennäköisesti ei. Tämän vuoksi edes pieni silmäpeli on hyvä juttu ennen naisen lähestymistä, koska sekoittamisvaihe alkaa jo katsekontaktista.


Hyödynnä kavereita ja sosiaalista mediaa


Voit kysellä kavereilta suoraan, tuntevatko he ketään sinkkutyttöjä, jotka etsivät poikaystävää. Jos he tuntevat jonkun sellaisen tytön, voit pyytää kavereitasi kutsumaan tytön seuraaviin yhteisiin illanistujaisiin. Kaveriporukoissa, joissa on sekä miehiä että naisia, on tavallista, että kutsutaan omia sinkkukavereita mukaan juhliin.

Jos olet tutustunut johonkin tyttöön esimerkiksi jossain juhlissa, niin lisää hänet kaveriksi Facebookissa ja chattaile hänen kanssaan siellä. Näin voit antaa merkin tytölle, että sinä pidät hänestä. Ethän sinä muuten olisi lisännyt häntä kaveriksi. Voit myös tykätä tytön nettiin laittamista kuvista. Tämä kertoo hänelle, että pidät häntä kauniina. Voit myös aivan hyvin kysyä tyttöä treffeille Facebookin kautta, siinä ei ole mitään epätavallista.


Käytännön harjoittelua


Voit madaltaa kynnystä jutella naisille ihan vain yrittämällä ottaa heihin enemmän kontaktia arkipäiväisissä tilanteissa. Naisille ei tarvitse ehdottaa suoraan ehdottaa treffejä vaan voit jutella heille ihan niin kuin juttelisit muillekin ihmisille. Yritä naamioida juttelu tavalliseksi kanssakäymiseksi ilman taka-ajatuksia. Nainen osaa kyllä lukea rivien välistä, että jos olet tullut juttelemaan hänelle, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että haluat tutustua häneen.

Pehmeän laskun naisten iskemiseen saat, kun harjoittelet ylipäänsä tuntemattomille naisille juttelemista arkipäiväisissä tilanteissa. Alkuun voit kysellä kysymyksiä, joita voisit periaatteessa kysyä keneltä tahansa:

  • Onko bussi numero X mennyt jo tämän pysäkin ohi?
  • Osaatko neuvoa, missä paikka X on?
  • Missä on lähin ottoautomaatti?
  • Paljonko kello on?
  • Tiedätkö onko tässä lähistöllä joku ruokakauppa vielä tähän aikaan auki?


Tällaisia asioita kyselemällä totut ylipäänsä juttelemaan tuntemattomille naisille. Arkisista asioista kysyminen saattaa jopa poikia pidemmän keskustelun jonkun tytön kanssa, minkä päätteeksi voit pyytää tytön numeroa. Tällainen harjoittelu on turvallista ja riskitöntä, koska et joudu kertomaan aikeistasi suoraan.

Yritä käyttää kaikki tilaisuudet hyväksi päästä juttelemaan tyttöjen kanssa. Esimerkiksi aina kun etsit kaupungilla jotain paikkaa, käytä tilaisuus hyväksi kysyä reittiä joltakin mukavan oloiselta tytöltä. Hyvässä lykyssä tyttö sanoo, että on itsekin menossa samaan suuntaan ja voi kävellä kanssasi samaa matkaa. Ja vastaavasti jos joku tyttö näyttää eksyneeltä kadulla, kysy häneltä, etsiikö hän jotain tiettyä paikkaa. Jos hän etsii, sano että sinä voit saattaa hänet sinne, koska olet itsekin menossa samaan suuntaan.

Loppupeleissä kaikki on vain uskalluksesta kiinni. Sinun pitää vain uskaltautua juttelemaan tyttöjen kanssa ja katsoa, tarttuvatko he syöttiin.

Saatat miettiä, että olisi niin paljon helpompaa, jos naiset lähestyisivät sinua. Useimmat naiset ovat kuitenkin perinteisiä ja ajattelevat, että miehen pitää tehdä aloite. Vaikka joku nainen olisi tosi ihastunut sinuun, hän ei välttämättä koskaan tee aloitetta, koska hän odottaa, että sinä huomaisit hänen tunteensa sinua kohtaan. Tämän takia sinun pitää itse lähestyä naisia saadaksesi tyttöystävän. Onni ei tule odottelemalla.


Miten keskustelun voi aloittaa?


Laitan tähän loppuun vielä muutaman esimerkin icebreakereista, joita voit käyttää aloittaaksesi keskustelun tytön kanssa. Huomaa, että tytölle ei tarvitse sanoa mitään maailmaa mullistavaa, vaan voit tehdä esimerkiksi huomion jostakin arkipäiväisestä asiasta. Juttele hänelle ihan niin kuin juttelet muidenkin ihmisten kanssa.


Kuntosalilla

Kuntosali on erinomainen paikka tutustua naisiin. Ongelmana on, että jos saa pakit, niin voi olla ikävää jatkaa salilla käymistä, kun törmää sitten siihen samaan naiseen aina. Tämän takia naisia ei kannata kysyä treffeille suoraan, vaan juttele naisille vain kaverillisesti. Samaan tapaan kuin saattaisit jutella esimerkiksi salilla käyville miehillekin. Tärkeintä on luoda kontakti naiseen. 
  • Moi! Mietin vaan, että treenaatko sä ammattimaisesti jotain lajia? Harvoin näkee naisella noin isoja painoja penkissä.
  • Sano vaan, jos sä tarviit varmistajaa.
  • Mä voin auttaa sen laitteen säätöjen kanssa, ne on vähän hankalat.
  • Kauanko sulla meni, että sä opit tekemään tuon liikkeen? Mä aloitin nimittäin viime viikolla kanssa treenaamaan tuota liikettä.

Kaupassa

Ruokakaupassa helpoin paikka flirttailla on hedelmä- ja vihannesosasto, koska siellä ei ole korkeita esteitä, joten naisiin saa helposti luotua katseyhteyden. Yhden tuotteen ääressä saatetaan viihtyä pitkän aikaa, kun esimerkiksi valkkailee omenoiden joukosta sopivia yksilöitä. Yleensä kun ruokakaupassa on joku mies tullut iskemään minua, niin se on tapahtunut juuri hedelmäosastolla.
  • Osaatko sanoa, missä tuote X on?
  • Mitäköhän eroa noilla turkkilaisella ja kreikkalaisella jugurtilla on?
  • Onkohan tämä mango sellainen heti syötävä vai onko nämä sun mielestä vähän raakoja?

Ei näin!


Kaverin järjestämissä juhlissa

Helpoin tapa aloittaa keskustelu juhlissa jonkun tuntemattoman kanssa on kysyä, mistä hän tuntee henkilön, joka on järjestänyt juhlat. Tämän jälkeen voit jatkaa keskustelua kyselemällä, mitä nainen opiskelee tai tekee työkseen, mistä kaupungista hän on kotoisin jne.
  • Moi! Ajattelin tulla esittäytymään, kun ei olla tavattu aikaisemmin. Mun nimi on X.
  • Niin ootko sä X:n työkaveri vai mitä kautta te tunnette toisenne?

Baarissa

Baarissa voit lähestyä naista menemällä juttelemaan hänen kanssaan. Myös tanssilattialla voi tavata naisia. Jos löydät kivan naisen tanssilattialta, voit ehdottaa hänelle, että menisitte pöytään istumaan ja juttelemaan.
  • Moi! Mites sun ilta sujuu?
  • Katoin äsken, että sä tanssit tosi hyvin tuolla tanssilattialla. Harrastatko sä jotain tanssia?
  • Sä näytät tosi tutulta. Oltiinkohan me samassa lukiossa?
  • Moi! Taisin nähdä sut viime viikonloppunakin täällä?

Töissä

Töissä puheenaiheita riittää, kun työkavereilta voi kysellä ihan mistä tahansa työhön liittyvästä. Lähesty rohkeasti myös sellaisia naispuolisia työkavereita, joille et ole jutellut aikaisemmin. 
  • Moi! Mä en ole tainnut vielä esittäytyä sulle. Mä oon X. Aloitin työt täällä viime viikolla.
  • Missäköhän kokoustilassa se palaveri on?

Opiskelupaikassa

Myös opiskelupaikassa on helppoa nyhtää keskustelunaiheita mistä tahansa opiskeluun liittyvästä.

  • Moi! Sä taidat olla samalla ruotsin kurssilla mun kanssa. Mä en ollut siellä viime kerralla, niin voisitko sä kertoa, mitä asioita te kävitte siellä läpi?
  • Onko sulla jo pari tuota ryhmätyötä varten?
  • Hei voisinko mä lainata sun muistiinpanoja viime kerralta kun en ollut täällä silloin?

Summa summarum…


Tutkimustulokset osoittavat epäsuhdan miesten odotuksissa ja todellisuudessa. Miehet etsivät naisia yleensä vain netistä ja baarista, kun taas suurin osa seurustelevista pariskunnista on tavannut jossain muualla. Laajenna siis reviiriäsi ja pidä kokoajan silmät auki mahdollisen tyttöystävän tapaamisen varalta.

Helpoin tapa lähestyä tuntematonta naista on luoda häneen ensin katsekontakti ja mennä sitten juttelemaan hänelle. Naisille ei tarvitse laukoa mitään valmiiksi harjoiteltuja iskulauseita vaan naisten kanssa voi puhua ihan mistä tahansa. Suositeltavaa on jutella naisen kanssa ensin niitä ja näitä ja sitten vasta pyytää häntä treffeille.

Lopuksi haluaisin antaa sinulle vielä haasteen. Tämän tekstin lukemisesta ei ole sinulle mitään hyötyä, ellet oikeasti ota antamiani vinkkejä käyttöön. Jotta tämä teksti ei olisi sinulle pelkkää älyllistä viihdettä, annan sinulle tehtävän lähestyä jotakin tyttöä tässä lähipäivinä. Sillä ei ole väliä, sanotko tytölle vain yhden lauseen vai kehkeytyykö teidän välillenne pitkäkin keskustelu. Kunhan vain uskallat lähestyä jotakuta tyttöä, niin se on jo askel eteenpäin. Kerro kommenttiboksissa, mitä sanoit tytölle ja miten homma eteni.

5 kommenttia:

  1. Kiitos paljon näistä ohjeista! Olen täysi tumpelo naisten kanssa enkä ole löytänyt mistään muualta näin konkreettisia ohjeita. Olen tosi ujo niin tytöille jutteleminen tuntuu vaikealta. Tänään kysyin eräältä nätiltä tytöltä bussipysäkillä joko bussi ehti mennä. Jo tuonkin kysymyksen esittäminen sai sykkeen kiihtymään. Mutta jälkeenpäin oli voittajafiilis kun olin uskaltautunut juttelemaan tuntemattoman naisen kanssa. Täytyy harjoitella vielä noilla helpoilla kysymyksillä ainakin pari kertaa ennen kuin uskaltautuu pyytämään ketään treffeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! Tosi kiva kuulla, että koit tämän postauksen hyödylliseksi. On hienoa, että olet noin rohkea etkä anna ujouden olla esteenä. :)

      Poista
  2. Mä olen täysin jumittunut tuohon ajattelutapaan, että vain netissä ja baarissa voi tavata naisia. Täytyykin alkaa etsimään myös muista paikoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni mies on jumittunut ajattelemaan noin. Tyttöystävän voi löytää mistä tahansa, niin kannattaa aina pitää silmät auki ;)

      Poista
  3. Mielenkiintoinen aihe :)

    Itse olen sitä mieltä, että me ihmiset elämme eri ajatus-maailmoissa ja asetamme omat arvot ja tavoitteet elämässä. Jos joku opettelee jotain viettely tekniikoita niin en voisi sanoa, että käyttääkö tai tekeekö hän oikein tai väärin. En laita ihmisiä samaan lokeroon joten jokainen ihminen on vastuussa omista teoistaan siitä miten hän päättää toimia itsensä tai muiden kohdalla. Tässä kohtaa haluan myös sanoa, että meidän jokaisen ihmisen luonne ja mieli, toisin sanoen erilaiset tunne-tilat sekä elämäntausta vaikuttaa omaan tekemiseen.

    Tärkein asia olisi, että jokainen löytäisi sen oman juttunsa luoden samalla omat vahvuudet elämässä. Ei ole yhtä ja ainutta oikeaa tapaa tehdä asiaa.

    VastaaPoista