tiistai 5. toukokuuta 2015

Miten olla helpommin lähestyttävä?


Ole läsnä tilanteessa


Huomaatko juhlissa ja muissa sosiaalisissa tilanteissa jääväsi yksin, kun taas kaverisi juttelevat sujuvasti muiden kanssa ja vaihtavat juttukumppania lennosta? Kenties jäät ihmisten selkien taakse tai nurkkaan tutkimaan kännykkääsi, jotta näyttäisit tekeväsi edes jotakin?

Vaikka olet omasta mielestäsi mukava ja hyvännäköinen, kukaan ei lähesty sinua. Ihmettelet, että mikä sinussa oikein on vikana, kun ketään ei kiinnosta seurasi. Todennäköisesti kukaan ei lähesty sinua siksi, ettet näytä helposti lähestyttävältä.

Naiset eivät uskalla lähestyä sinua, jos esimerkiksi baarissa räpläät kännykkääsi ja kasvoillasi on yrmeä ilme. Etenkin kännykän näprääminen kertoo siitä, että olisit mieluummin jossain muualla jonkun toisen kanssa ja tekstailet todennäköisesti tyttöystäväsi kanssa.

Jos joku nainen haluaisi tulla juttelemaan sinun kanssasi tai haluaisi sinun menevän juttelemaan hänen kanssaan, hän ensin yrittää luoda sinuun yhteyden katsekontaktilla. Tarkkaile siis ympäristöäsi siltä varalta, jos joku nainen katselee sinua. Jos hän silmäilee sinua pitkään, se tarkoittaa, että hän pitää näkemästään. Muutoinhan hänen silmät olisivat jossain muualla.





Ota seuraavat vinkit käyttöön:


Avaudu. Ole avoimempi sekä fyysisesti että henkisesti. Älä istu jalat tai kädet ristissä ja selkä lysyssä. Ota sen sijaan hyvä ryhti ja yritä näyttää rennolta. Älä käänny poispäin muista, vaan suuntaa vartalosi muita ihmisiä kohti. Yritä luoda katsekontaktia muihin sen sijaan, että tuijottaisit omia käsiäsi tai lattiaa.

Hymyile. Hymyilemällä näytät helposti lähestyttävältä ja siltä, että sinulla on hauskaa. Ihmiset viihtyvät sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat iloisia ja nauttivat elämästä. Hymyile aina, kun katseesi kohtaa jonkun kanssa tai kun juttelet toisen henkilön kanssa. Opettele myös hymyilemään silmilläsi. Hymyilevät silmät ja pieni pilke silmäkulmassa kertovat paljon enemmän aidosta ilosta kuin pelkkä hymyilevä suu.





Lähesty muita. Ole itse se henkilö, joka lähestyy muita. Kysele kysymyksiä ja ole aidosti kiinnostunut muista. Onko paikalla muita ihmisiä, jotka ovat jääneet yksin ja jotka näyttäisivät kaipaavan seuraa?

Ole läsnä. Älä näprää kännykkää tai tongi laukkuasi näyttääksesi siltä, että sinulla olisi jotain tekemistä. Unohda oheisaktiviteetit ja keskity tilanteeseen ja muihin ihmisiin. Kukaan ei halua lähestyä sinua, jos näytät siltä, että sinulla on parempaakin tekemistä kuin seurustella paikalla olevien ihmisten kanssa.




Rentoudu. Nauti tilanteesta ja yritä heittäytyä sosiaaliseen kanssakäymiseen. Vaikka olisitkin hermostunut ja kokisit tilanteen ahdistavana, yritä peittää se. Älä rummuta jalallasi lattiaa, näprää sormiasi tai pureskele kynsiäsi. Teeskentele viihtyväsi tilanteessa ja olevasi sinut itsesi kanssa. Kun olet tehnyt näin riittävän pitkään, huomaat alkavasi nauttia sosiaalisista tilanteista.

Ajattele positiivisesti. Jos ajattelet pahaa muista ihmisistä ja toivoisit olevasi mieluummin kotona turvassa, se näkyy helposti koko olemuksestasi. Yritä keksiä hyviä asioita muista ihmisistä ja vallitsevasta tilanteesta, niin koko olemuksesi kirkastuu. Muista, että monella muullakin on mielessään samanlaisia ajatuksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti